ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

“Els millors arquitectes del món valoren la manera que tenim de fer les coses, aquests valors que tant ens identifiquen com a mallorquins”. Biel Huguet, CEO d’HUGUET

El soci de PIMEM i CEO d’Huguet, Biel Huguet, ha participat en el Mallorca Real State Summit, sobre l’èxit que han aconseguit determinades empreses després de la pandèmia.

Huguet ha començat la seva intervenció assegurant que l’èxit és molt discutible, però en el seu cas treballar amb els millors arquitectes del món els permet dir que sí se pot parlar d’una empresa d’èxit. “Ens sentim orgullosos que determinats referents de l’arquitectura mundial confiïn en el nostre producte. Ens agrada que recomanin la nostra feina pensada i feta amb els valors que defensam des dels inicis; mallorquinitat contempòrania i global”. Huguet assegura que en la filosofia de la seva empresa sempre ha estat present el pes que han tengut els oficis a Mallorca, l’escala humana de les coses així com la qualitat i la sostenibilitat dels materials empleats. “Veure que es tenen en compte aquests atributs per part de referents mundials és sens dubte motiu de molta satisfacció”. Això sí, Huguet ha recordat que “els elogis i els reconeixements han vengut més de fora i que no de dins”.

En un pla més administratiu l’actual CEO d’Huguet assegura “que s’hagués pogut fer més feina si els fons Next Generation haguessin arribat a la construcció”. Huguet també ha demanat més implicació dels arquitectes locals a l’hora de comanar més producte local, ja que és així com es pot ajudar més i millor a la indústria mallorquina, ja que recorda que “en el nostre cas hem pegat el bot en el moment en què hem internacionalitzat la nostra feina i ara que començam a créxer fora és quan se’ns valora aquí”.

Finalment, Huguet ha fet una reflexió entorn dels oficis de la Mallorca. Per Huguet durant molt de temps els mallorquins no han valorat ni la tradició ni els oficis i ara que ho valoren no ho poden pagar ja que aquesta feina ara va a parar a mans de clients amb més poder adquisitiu. “En el nostre cas treballam i oferim productes més en sèrie, no fet a mida, a millor preu però sempre dissenyats per nosaltres i amb l’objectiu que les classes mitjanes de Mallorca i puguin accedir i tenir coses nostres”.