ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Entorn X PIMES. L’IDI posa en marxa una altra edició d’Exposabyidi ofereix un servei personalitzat per al disseny d’espais expositius a fi de fer el producte local més competitiu

L’IDI posa en marxa una altra edició d’Exposabyidi, el programa que ofereix un servei personalitzat per al disseny d’espais expositius a fi de fer el producte local més competitiu. Un tècnic de l’IDI especialista en disseny d’interiors visita l’espai, n’analitza les mancances i planteja una proposta per millorar el disseny expositiu de l’àrea on s’ha de mostrar el producte.

Objectius del programa


– Fer el producte local més competitiu, deixar-lo atractiu per a la venda.

– Aplicar les tècniques de marxandatge visual: col·locació de producte per vendre’l millor, estudis de composició, psicologia de les formes i del color.

– Fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial.

– Impulsar la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del dissenyador d’interiors,
amb els seus beneficis i fets diferenciadors.

– Actualitzar la imatge de la indústria a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes.


A qui s’adreça?

A empreses que fabriquin o venguin productes locals de les Illes Balears i que disposin d’un espai expositiu, ja siguin locals comercials; indústries; estands per a fires locals, nacionals o internacionals, o d’altres.


Inscripció

Les empreses que vulguin participar en el programa han d’emplenar el formulari d’adhesió entre l’1 de desembre de 2023 i el 30 de gener de 2024.


Per a més informació: agenovart@idi.es Inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeq2Y1udca1goDkD0zDdzkMxiKdHjZy4G2DqyctbNIDlt9jxg/viewform