ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Entrevista a Mar Calle, CEO  de Ni foc Ni fum: “Darrera una feina ben feta el nostre primer objectiu és reduir el màxim el temps de resposta dels nostres clients”

1-Quan neix Ni foc Ni fum?

Neix a Son Servera i ho fa des de zero. Avui podem dir que som una empresa consolidada a Balears i com empresa pionera. Actualment, tenim set mil clients que van de la hoteleria a la perruqueria més petita. Tenim un ventall de clients molt variat, tant per mida com per sector.

El principal valor afegir és que hem confiat en la formació i la seguretat. Tots els nostres treballadors estan en contínua formació.

2-Com varen ser els inicis?

Complicats. Vàrem agafar un mapa de Mallorca i el vàrem dividir en cinc zones que coincidien amb els dies de la setmana. Haviem de fer 300 euros diaris o dos clientes i per aconseguir-ho de mitja havíem de fer 40 visites. Va ser molt dur, però ara podem dir que el telèfon no s’atura de sonar i la gent cerca Ni Foc Ni Fum perquè és una marca de confiança.

3-Abans comentaves que la formació era un senyal d’identitat. Per què es contracte avui en dia Ni Foc Ni Fum?

A pesar dels nostres set mil clients no deixam de ser una empresa familiar. Tenim un tracta molt personalitzat amb el client. El nostre primer objectiu és el temps de resposta després evidentment de la feina ben feta.

4-Tenim un problema molt greu amb tots els sectors: la manca de mà obra. Quina és la vostra situació?

És el principal problema que tenim. Des de que va sortir la nova normativa ens obliga a tenir el personal qualificat. Això vol dir que a Mallorca poden estar qualificats uns cent tècnics, no és ni un 1% del que nosaltres necessitam per donar servei a les nostres empreses. És un problema molt greu. Per això hem impulsat l’Ignis Fòrum que dona la possibilitat d’acreditar-se davant indústria i així poder fer possible que les empreses contra incendis puguin donar servei a la resta del teixit empresarial.