ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

ESPECIAL DIA DE LA DONA. Leonor Fuster, presidenta de l’Associació de Fabricants de Begudes Refrescants

1-En quin moment de la teva vida laboral prens consciència del paper que té la dona i ha de tenir dins el món empresarial?

Jo dins el meu món laboral, sempre m’he sentit valorada , i sóc molt conscient de la importància que tenim ses dones, i lo molt que podem aportar dins cada empresa. No podria dir en quin moment en concret,

2- Els avanços que s’han fet per anar reduint l’escletxa entre homes i dones se poden considerar lents però ferms. Segons tu, en quin moment ens trobam en aquest camí camp a la plena igualtat?

Els avanços són pocs, jo només pens amb ses primeres dones que s’hagueren d’esforçar tant i tant per tot el que tenim. Llavors veig sa gent jove i no m’agrada. No m’agrada que la música de moda sigui masclista, que els llibres de novel·les que estan de moda, siguin d’un home ric i poderós que té submisa a la seva dona, no m’agrada que els assassinats de dones a mans dels seus homes o ex homes, quasi ja no siguin notícia, no m’agrada gens que no avancem o que fins i tot, reculem amb aquesta matèria.

3-Quin paper li atribueixes a l’educació a l’hora de formar dones amb responsabilitats empresarials o líders dins l’economia actual?

L’educació segueix el seu camí correcte, no crec que hi hagui a dia d’avui carreres universitàries per homes o per dones, trob que per aquesta part, tothom es pot formar dins el gremi que li agradi fora problemes, ja començam a tenir líders dones dins l’economia, i en el camp polític, si es vera que hi som molt present, però encara no hem tengut cap dona presidenta del govern estatal, això si que m’agradaria…