Eventos

Descubre los eventos que organiza Pimem

Conferència motivacional “El poder del somriure”

CONFERÈNCIA MOTIVACIONAL GRATUITA “EL PODER DEL SOMRIURE”

La cuina requereix passió, lliurament i dedicació i això s’aconseguirà si el teu equip és sòlid, professional i està unit i ben considerat. A càrrec de JUAN MOLL. Ha estat director i Cap de Sala del GRUP ROBUCHON RESTAURANTS amb 32 Estrelles Michelin. Considerat el millor Cap de Sala del món.

Acte organitzat per PIMEM, SER Radio Mallorca i Ultima Hora Grup Serra. Col·labora Ajuntament d’Inca – Inca Business.

Imprescindible confirmar assistència, places limitades!

18:30h. Apertura de portes. 19:00h Inici de la conferència.

La importància de la formació.

  • Responsables dels restaurants de major èxit, formen als seus equips constantment. Aquesta és la clau perquè el negoci triomfi i de pas, empleats i usuaris del restaurant també guanyaran.
  • Les persones millorem conforme anem adquirint coneixements nous i en el cas del sector de l’hostaleria, quan s’arriba al restaurant, no es té tot après pel fet que ja s’hagin cursat estudis de cuina prèviament. No tot se sap.
  • Potenciar i facilitar la formació dins del teu equip, va a mjorar amb escreix el clima intern i amb això, millorarà el producte ofert.
  • Aquí resideix part de l’èxit i aquesta fórmula és la utilitzada pels millors xefs i pels restaurants ncon més estrelles Michelín.
  • Els empleats més formats, valoren molt més el seu treball i veuen aquesta ocupació com una oportunitat de continuar creixent.
  • Aquesta motivació i millora del personal, es traslladarà sempre a la sala i la satisfacció final del client, sempre estarà latent.

(Juan Molll Consulting)

Fecha

22/4/2024

Hora

18:30 - 21:00

Más Información

Leer más
PIMEM - SER - ULTIMA HORA

Organizador

PIMEM - SER - ULTIMA HORA
REGISTRO