Eventos

Descubre los eventos que organiza Pimem

PIMEM i SEIMAD Motor Island

Esdeveniment SEIMAD Motor Island al recinte Trui Son Fusteret el cap de setmana del 18-19 de novembre

Segona edició de SEIMAD motor island, l’esdeveniment més gran i important del la Illa de Mallorca dedicat al motorsport; comptarem amb una ExpoCar & Motos, on podreu gaudir de més de 300 cotxes i més de 100 motos, de l’Illa i península.

Un esdeveniment dedicat al motorsport però com a plat fort el Drift, un esport professional ja instaurat a Espanya. Enguany comptem amb més pilots que l’any passat, més de 40 Pilots!
Tornem a portar els millors pilots professionals de la península, els millors pilots locals i també comptarem amb algun pilot internacional que vindran amb el seu DriftCar, més espectaculars que mai.

  • Pista MotorShow de 13.000m² per a oferir el millor espectacle de drift amb grans pilots del panorama nacional.
  • Gran zona dedicada a l’ExpoCar amb Vehicles exclusius de tota mena: cotxes, motos, americans, clàssics, jdm, supercars, driftcars, tracktools, streetcars, custom i projectes.
  • Zona comercial amb stands per empreses del sector.
  • Àrea infantil amb inflables, vehicles teledirigits i altres activitats.
  • Zona de restauració oberta tot el dia.
  • Dj i actuacions.
  •  Sorteigs i més sorpreses.

5€ de descompte per a les entrades amb grada, fent servir el codi promoció per socis, telefona a PIMEM i t’ho donarem. Aquest codi estarà actiu fins diumenge dia 29 d’octubre, ja que dilluns hem de dir quin nombre de grades tenim.
50% de descompte per a l’entrada general de dos dies, fent servir el codi codi promoció per socis, telefona a PIMEM i t’ho donarem. Aquest codi estarà actiu fins al dia 10 de novembre.

Aquests descomptes es poden validar directament comprant les entrades a la nostra pàgina web: https://www.seimad.com

 

 

Fecha

18 - 19/11/2023

Más Información

https://www.seimad.com/
REGISTRO