ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Èxit d’assistència en el segon curs de primers auxilis a PIMEM. Les escoletes se preparen per fer front a qualsevol emergència i aprenen les tècniques d’actuació ràpida

Des de PIMEM s’ha organitzat un Curs de Primers Auxilis Pediàtrics que s’ha dut a terme a l’aula de la Federació. El curs obert a qualsevol persona interessada en la matèria encara que especialment dirigit a totes aquelles persones que treballin amb nins, com poden ser escoletes, chiquiparks.. i que vulguin formar-se en primers auxilis.

El curs ha comptat d’una part teòrica i. una part pràctica de RCP en la qual s’ha conscienciat als assistents sobre la responsabilitat quant a la prevenció i a la correcta actuació en cas d’accidents, S’ha ensenyat com actuar davant una una situació d’emergència com fins i tot salvar una vida. El curs ha estat impartit per David López, infermer de la Unitat de Transport Pediàtric Balear SAMU 061, diplomat en Infermeria. Màster en Capellans, Emergències i Catàstrofes. Instructor de Suport Vital Avançat. Especialista en vigilància intensiva i en emergències extra hospitalàries i especialista en fisiologia de l’esport.