ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Gustavo Amorós, formador de LEVEL UP: “Tothom s’ha de digitalitzar”

L’empresa Level Up va impartir una jornada a una trentena de socis i sòcies sobre vendes i basant-se en un cas real i sobre una pime i el seu entorn. Gustavo Amorós, el professor del curs, ha explicat el cas d’un bufet d’advocats que gràcies a una sèrie de pautes va poder augmentar les seves vendes. I és que el curs impartit ha donat a conèixer una sèrie d’eines de gestió per millorar resultats i segons el mateix Amarós “tècniques senzilles que qualsevol empresari, sigui del sector que sigui, per posar en marxa amb rendiments immediats”.

Gustavo Amarós també ens ha contat que “un dels secrets de l’èxit d’aquests cursos és que la metodologia que usen les grans empreses també es pot aplicar a les pimes i es tracta d’aprofitar els coneixements i les experiències i, en la mesura del possible, replicar-les”.

Un altre aspecte que ens ha comentat a PIMEM el professor Amorós són els canvis que ha duit l’arribada del comerç electrònic. “Estam en el moment en què els mercats es mouen a cop de clic i hem de conèixer i saber gestionar la informació que ens dóna l’economia digital. Les pimes s’han de digitalitzar, tothom s’ha de digitalitzar”.

Level Up és un centre de formació que du a terme diferents tipus de formacions que van de les més senzilles, com les impartides aquest passat dimecres, a formacions més completes com les que ja tracten temes específics de màrqueting, innovació o lideratge d’equips.