ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Gustavo de Vicente, Gerent de PIMEM: “La primera convocatòria del KIT DIGITAL, per a empreses d’entre 10 i 49 treballadors, està a punt d’exhaurir-se”

Informació per als socis des de Gerència:

Si estau interessats a sol·licitar aquest ajut, i la vostra empresa està en aquest segment de treballadors, no deixeu passar gaires hores.

IMPORTANT: Vos recordam que abans de fer la sol·licitud, vos heu d’haver registrat a la pàgina web: https://acelerapyme.gob.es/quieres-conocer-el-grado-de-digitalizacion-de-tu-pyme i heu d’haver fet el test de maduresa digital.

Una vegada heu fet això, si voleu que PIMEM us faci la presentació de la vostra sol·licitud, sense cap cost ni cap compromís, anau a https://www.kitdigital.net/ i entrau a: GESTIÓ DE L’AJUT.

Si encara no vos heu registrat, feu-ho, són 2 minuts.
Si ja estau registrats, accediu a la vostra fitxa de beneficiari, acabeu de completar les dades què vos demanem i ens autoritzau a sol·licitar el vostre bo digital.

Si voleu fer aquesta sol·licitud vosaltres mateixos, ho podeu fer entrant en la seu electrònica de red.es: https://sede.red.gob.es/

Ho feu amb nosaltres o ho feu directament vosaltres, no deixeu passar aquesta oportunitat per accedir a aquest ajut per a la digitalització de la vostra empresa.

Atentament, Gustavo de Vicente, gerent de PIMEM