ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Habtur preveu una ocupació del 30% de cara a Setmana Santa

L’habitatge vacacional ha fet una primera estimació del que s’espera per aquestes festes de Setmana Santa i segons ha informat l’entitat l’ocupació pot estar al voltant del 30%. L’associació assegura que les dades no són del tot dolentes tenint en compte el context de crisi econòmica que vivim i els protocols de seguretat exigits per l’administració.

El mercat a qui es dirigeix l’oferta és l’alemany qui pot respondre pel desig de no voler compartir espais comuns i l’oferta vacacional dóna la possibilitat a restringir els contactes i agrupar de manera més segura els convivents. Tot i la preparació dels establiments i, el tímid repunt de mercat, Habtur assegura que molts propietaris no obriran fins al maig o el juny, ja que a la incertitud internacional si li ha de sumar la prohibició del client estatal a poder viatjar a la nostra comunitat.

Maria Gibert, gerent d’Habtur, assegura que “es detecten ganes de viatjar, de venir a les nostres illes després d’un any complicat, ple de restriccions i limitacions i per això es respira cert optimisme de cara al juny, juliol, agost i setembre”. Per Gibert el tema més delicat i difícil és “quan es passa de dos grups de convivència a un. Gibert es demana “com se comprovarà?…, ja que tot i seguir els protocols establerts serà molt complicat comprovar-ho Si tenim en compte que hi pot haver convivents que no tinguin la mateixa direcció als documents i tal com es va exposar en la darrera reunió amb el Govern”.