ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Huguet guanya 1 Plata i 1 bronze als premis FAD de disseny

Huguet, la fàbrica de rajoles hidràuliques i peces de ciment de Campos, ha triomfat aquesta setmana als grans premis del disseny: els guardons de prestigi internacional
ADI FAD aixecant un guardó de Plata i un Bronze. Amb aquests dos guardons que li van lliurar al Museu del Disseny de Barcelona ja són 12 els premis ADIFAD que guanya Huguet en els darrers 8 anys. Aquesta és la quinta edició consecutiva dels premis on Huguet està seleccionada entre els millors dissenys de l’any (que se celebra cada dos anys).

A l’edició de 2016 Huguet va guanyar el guardó de Plata amb les rajoles dissenyades per Carme Pinós; al 2018 aconseguí dos guardons de Bronze amb les rajoles dissenyades per Lluís Clotet i Alberto Häberli; al 2020 aconseguí dos guardons més amb el lavabo Sella Concept i les juntes de rajola fetes de terrazzo de Teda arquitectes i, l’any 2022, va fer-se amb l’Or amb les rajoles produïdes per a Camper amb disseny d’Achilles Ion Gabriel i també amb quatre Bronzes per les rajoles 100x100cm Concepció i les rajoles 25x25cm Concepció de Wingards; el lavabo Ribella dissenyat pel propi equip Huguet i les rajoles Hanstiles, de Sergison Bates Architects.


El triomf a aquests premis demostra la consolidació d’un projecte que fa 25 anys que aposta pel disseny. Huguet va néixer el 1933 com a fàbrica de rajoles i d’ençà que n’agafà
la direcció la tercera generació de la família Huguet l’aposta pel disseny a l’hora de crear rajoles i peces de ciment fetes a mida ha estat clau en l’èxit internacional de ’empresa.