ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Huguet se fa amb 5 premis internacionals de disseny industrial

La firma mallorquina Huguet ha estat reconeguda novament a nivell internacinal després d’haver guardonada amb cinc premis de disseny industrial per la prestigiosa Associació ADI-FAD. Els guardorns han estat un d’or i quatre de bronze fet que posa a l’empresa de Campos en l’agenda dels millors arquitectes del món.

Les rajoles produides per Huguet per al Camperlab de París van ser les que van ser guardonades amb la medalla d’or dels FAD en categoria Delta, que premia la tasca dels dissenyadors industrials i empreses productores. Biel Huguet director de l’empresa ha expressat la seva satisfacció per la fita a conseguida i no ha amagat el seu orgull davant la bona feina feta. “El reconeixment és una constatació empírica que estam molt ben situats en el món del disseny”, assegurà Huguet.

Una de les fites que ha aconseguit l’empresa són les col·laboracions amb arquitectes, dissenyadors i diferents marques de reputació internacional com Loewe, Gucci o Louis Vuitton. Mentre a Mallorca continuen innovant i dissenyant peces per seguir en aquesta lliga internacional, Huguet ha posat en marxa una fàbrica al Marroc i on ja s’estan produïnt peces econòmiques i senzilles per disposar de stock i compatible amb la fábrica de Campos.