ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Jeroni Valcaneras president d’UATAE: “Els polítics sempre utilitzen els autònoms per fer-se la foto, ens fan les promeses i després no fan res realitat”.

En una entrevista a IB3 Ràdio Jeroni Valcaneras ha assegurat que “aquest és un moment molt delicat per molts autònoms. Entenem que s’ha de fer una desescalada lenta però ha de començar a ser progressiva per reactivar l’economia. Hi ha gent que està al límit”. En el programa Al Dia el president d’UATAE ha assegurat que “el govern central no havia pensat en tots els sectors afectats per la pandèmia. Aquestes noves ajudes no seran suficients tot i la ampliació. Tothom s’hauria de poder acollir a demanar ajudes directes”. Per Valcaneras “una de les condicions que demanavem era que fossin les comunitats qui poguessin determinar qui acollir-se a les ajudes. Cada comunitat té la seva realitat i cada sector té unes necessitats”.

Per altra part Valvaneras ha assegurat que hi ha hagut alguna maniobra del Govern desafortunada com la de obrir per tornar a tancar els interiors de manera sobtada i sense marge pels autònoms. S’han equivocat i les conseqüències han estat debastadores”. Finalment el president d’UATAE ha demanat que “el règim especial d’autònoms s’equipari al règim general dels treballadors. “Som els jubilats pobres, som els treballadors que no es poden posar malalts,… Seguirem lluitant per una equiparació” ha conclòs Valcaneras.