ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

La regidora d’Economia i Comerç es reuneix amb les associacions de comerciants, artesans i firaires del Mercat de Nadal 

Les paradetes del Mercat de Nadal que tradicionalment se situaven a la plaça d’Espanya i la de la Porta Pintada es traslladaran enguany al parc de les Estacions a causa de les obres de reforma i rehabilitació que es fan a l’espai. Així ho han comunicat la regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i la directora general de Fires i Mercats, María del Carmen Esparza, als representants de les patronals i associacions de comerciants, artesans i firaires que participen a la iniciativa durant una reunió mantinguda a l’Ajuntament de Palma.
El mercat nadalenc, que sí mantindrà els seus emplaçaments de la Rambla i la plaça Major, se celebrarà entre el 23 de novembre i el 7 gener, amb un horari d’obertura des de les 10.00 a les 21.00 hores.
En principi està previst que a la part exterior de les Estacions es mantenguin les atraccions infantils com a les edicions anteriors. A la reunió s’ha plantejat la possibilitat de diversificar els diferents espais perquè a cadascun d’ells hi hagi varietat d’ofertes i que aquestes siguin atractives per al ciutadà. La ubicació final de cada lloc no se sabrà fins que no es conegui el nombre de sol·licitants que confirmin la seva participació.
El trasllat també afecta les paradetes de menjar i dolços que, com la resta, seran reubicades, i es pretén donar protagonisme als productes alimentaris locals mitjançant paradetes específiques. Així mateix, es preveu oferir més espai d’exposició i venda als artesans que estiguin disposats a fer demostracions en viu de la seva activitat. 
Des de l’Ajuntament es garanteix la seguretat del recinte en tot moment atès que, a més de la presència de la Policia Local, es comptarà amb el reforç de vigilància privada. 
A la trobada la regidora ha destacat la intenció del consistori de recuperar l’esperit tradicional del Mercat de Nadal “que convidi els ciutadans a passejar i a gaudir de les festes” i per a això s’ha compromès a treballar conjuntament amb les associacions i els altres departaments municipals implicats.