ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Les paradetes de s’Hort del Rei tornen a mostrar la producció local

S’Hort del Rei torna a ser l’indret escollit pels artesans de PIMEM per mostrar les seves creacions artesanals. Fins ara el mercat ha estat obert cada dia de deu del matí fins a les cinc de la tarda. A partir però de la setmana que ve i fins al 31 d’octubre es podrà visitar el dilluns, els dimarts, els divendres i dissabtes a la mateixa hora.

La presidenta del gremi, Maite Ramírez, assegura que “els visitants podran veure des de ceramistes, joiers, miniaturistes, artesans de cuir, pintores, saboneres, costureres…en definitiva una gran varietat de les famílies artesanes”. Per altra part, la membre de la Junta Directiva dels artesans, Ana Sánchez, ha assegurat que “de moment en aquest quart dia hi hagut afluència de gent tot i que el temps no acaba d’ajudar. Així i tot les expectatives per aquest estiu són molt bones, com l’any passat”.

La patronal recorda que tota la producció que s’exposa a s’Hort del Rei està feta a Mallorca i per artesans que tenen l’acreditació de Carta de Mestre Artesà.