ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Mallorca Rural. Es posa en marxa l’Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu (EDLP. Així ho ha comunicat la gerent, Malena Llull.

En el marc del programa europeu LEADER, des de Mallorca Rural s’ha inicia recentment l’elaboració de l’Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu (EDLP), que definirà el full de ruta, a desplegar entre 2023 i 2027, per fer de la zona rural de Mallorca un territori més viu, pròsper i actiu, social i econòmicament, innovador i sostenible. L’aprovació de l’EDLP com a document estratègic recollirà aquells projectes que són clau per fer-ho possible.

En aquest procés és imprescindible comptar amb els agents del territori perquè l’EDLP s’adapti a la realitat actual del sector i de l’entorn. És per aquest motiu que se vos convida a participar activament en el procés, formant part del Grup de Treball – Activitats innovadores a les zones rurals de Mallorca. Aquest grup de treball es reunirà en els pròxims mesos, a través d’unes sessions de treball per tal d’identificar reptes, definir els objectius i seleccionar els projectes que formaran part de l’EDLP.

La primera reunió del Grup de Treball està prevista pel pròxim dimecres 26 d’abril de 10h a 12h a Porreres, a la Sala Polivalent (C/d’en Veiet, nº 17). Aquesta primera reunió té per objectiu:

  • Presentar el procés d’elaboració de l’EDLP: fases i activitats previstes
  • Analitzar l’estat actual del territori i del sector, quines són les seves fortaleses i quines les seves debilitats
  • Identificar reptes als quals s’enfronta el territori i el sector, i quines oportunitats se’ns presenten

Per participar vos heu de registrar en el següent enllaç: https://forms.gle/QPFTMhzbjrywU5Ev9 

Trobareu més informació a: https://www.mallorcarural.cat/edlp-2023-27