ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Mallorca Rural organitza els nous premis Rural’GO per impulsar la consolidació d’empreses en l’àmbit rural

Mallorca Rural organitza els premis Rural’GO de consolidació d’empreses en l’àmbit rural, que premiarà quatre plans estratègics empresarials del món rural de Mallorca amb 1.000 euros, a més de suport tècnic per implantar-los. Aquesta iniciativa compta amb el patrocini de Caixabank, en el marc del seu programa Tierra de Oportunidades, i la col·laboració de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia a través de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Aquests premis es dirigeixen a empreses i projectes de l’àmbit agrari i agroalimentari. L’objectiu d’aquest programa és donar suport al reenfocament i consolidació de projectes sostenibles i innovadors a Mallorca amb una dotació econòmica de 1.000 euros per a cada un dels quatre plans que destaquin per la seva qualitat, impacte i viabilitat.

Els participants podran comptar amb l’assessorament i formació prèvia per poder elaborar la documentació del seu pla estratègic i un suport personalitzat posterior a l’entrega dels premis que els ajudarà a implementar les seves línies estratègiques

Aquesta convocatòria romandrà oberta fins el dia 15 de juny. A més, els dies 24 i 31 de maig tindran lloc jornades formatives per acompanyar els participants en la redacció i presentació del seu pla estratègic, que serà valorat per un jurat format per representants de Mallorca Rural, IDI i Caixabank.