ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Mes de l’ocupació a PalmaActiva. Coneixem de la mà de la regidora d’Economia i Comerç Lupe Ferrer com ha anat fins ara i com ho poden fer les empreses interessades en trobar els millors perfils laborals

· Un mes d’activitat per què treballadors i empreses se trobin. Quin balanç feis fins a dia d’avui de la fira?

· Feim un balanç molt positiu, ja que hem tingut prop de 3.000 assistents, el que suposa que s’han pogut fet milers d’entrevistes. Tant les empreses com les persones que venen a fer entrevistes ens han manifestat que el Mes de l’Ocupació és molt útil i ens destaquen que l’organització és molt bona.

 · Com acullen les empreses tenir aquesta “finestra oberta” per trobar els seus perfils? De manera percentual, me podría dir els sectors que més han mostrat més interés?

· Tant les empreses que van participar l’any passat com les que estan participant aquest any ens han transmès que el Mes de l’Ocupació els resulta molt profitós. A data d’avui tenim una valoració superior al 9.5 sobre 10 de les empreses. Des de PalmaActiva tenim la capacitat de convocar a les entrevistes a centenars de persones, fet que valoren molt positivament ja que facilita molt la feina als departaments d’RH. Vull recordar que oferim aquest servei de manera gratuïta, per poder participar tant al Mes de l’Ocupació com a les jornades de selecció s’han de tenir més de 10 llocs de feina vacants per cobrir properament. Normalment les empreses que tenen més interès en participar són les del sector hoteler i les del sector serveis.

· Si xerram dels treballadors o demandants de feina quines opinions arriben a Palma Activa sobre aquest esdeveniment?

· Les opinions que ens donen és que l’esdeveniment està molt ben organitzat, també destaquen el bon tracte rebut tant pel personal de PalmaActiva com per part dels equips d’RH, i en general afirmen que és un esdeveniment molt eficaç.

Les persones agraeixen especialment l’oportunitat de parlar durant uns minuts amb els responsables de RH per posar en valor tot el que saben i poden oferir i manifestar el seu interès i motivació pel lloc. Això és una cosa que no poden fer quan opten a aquests mateixos llocs a través de les pàgines web o plataformes d’internet d’aquestes mateixes empreses que poden veure durant el mes de l’ocupació

· Acaba el 18 de març per tant encara hi ha temps per aprofitar.

· Efectivament, aquelles persones que vulguin fer entrevistes s’han d’inscriure per poder venir, resten jornades fins dia 18 de març. Encara es poden fer entrevistes amb Primark, MediaMarkt, Juaneda Hospitales, DomusVi, Mutua Balear, McDonald’s, Innovations Strategies i Zafiro Hotels. La inscripció, una per cada dia que es vulgui venir, s’ha de fer des de la web https://mesocupacio.palmaactiva.com/

· Com ho han de fer les empreses interessades en posar ofertes mitjançant l’Agència de Col·locació de PalmaActiva per  aprofitar els perfils que teniu?

· La Agència de Col·locació ofereix un servei d’intermediació laboral gratuït i àgil per cobrir les necessitats de personal. Per formar part de l’Agència, només s’ha clikar a “publicar oferta” i omplir uns formularis amb la sol·licitud i nosaltres cercam persones que encaixin amb el perfil demandat. Tenim una base de dades amb mes de 8.000 persones en recerca o millora de feina Tota la informació i documentació es pot trobar a https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/publicar-oferta-de-empleo/

· Quantes persones calculau que hauran passat durant aquest Mes de l’Ocupació? I empreses?

· De moment, com ja he comentat, ja hem tingut prop de 3.000 assistents, l’any passat a aquestes alçades de les jornades la xifra era molt similar. L’any passat va haver-hi 4.000 assistents, enguany la xifra serà semblant. Empreses aquesta edició hi ha 38 –ofereixen 1.353 llocs de feina–. Algunes de les empreses que no han pogut participar al Mes de l’Ocupació  reatlizaran durant el mes d’abril jornades de selecció de personal amb nosaltres.