ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

NOVA EDICIÓ DELS PREMIS PIMEM, JA POTS VOTAR EL PREMI VINAGRE 2021

Els representants de la federació volen que els ciutadans i ciutadanes de Mallorca siguin els que triïn al que consideren guanyador del Premi Vinagre 2021. Aquest premi va dirigit a l’entitat que ha realitzat la pitjor pràctica empresarial de l’any. A continuació us deixem amb els candidats:

SEPE. Per a la seva mala gestió durant la pandèmia generada per la covid19, lentitut i falta d’adaptació de la seva plataforma, així com la dolenta antenció i sobretot per el retràs del pagaments als treballadors que han estat dins els ERTOS.

AELEC. Patronal de les companyies elèctriques. Per a la poca implicació amb els clients, especialment les pimes i autònoms, per aumentar els preus de les tarifes elèctriques sense importar-ne el poder cubrir les necessitats bàsiques de les persones, utilitzant una posició de domini de mercat.

AENA. Per a la seva gestió en el preu de lloguer dels locals durant la pandèmia. Diferents associacions de comerciants i restauradors havien demanat durant els mesos més complicats de la pandèmia, que AENA baixés el preu de l’arrendament dels seus locals, ja que ha continuat cobrant preus abusius a pimes i autònoms fins que finalment el Congrés ha obligat a AENA a rebaixar el lloguer a les botigues i restaurants dels aeroports.

LA VOTACIÓ S’HA TANCAT, CONEIXERÀS EL GUANYADOR DEL PREMI VINAGRE EL DIMECRE 15 DE DESEMBRE