ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Perfils PIMEM. Entrevista a Paula Perelló de Destil.leries i Cellers Perelló. Membre d’AEPIB

1- Casa fundada el 1882…no fa dos dies. Com es pot resumir aquesta fortalesa empresarial tot i passar el temps, augmentar la competència, canviar molts d’àmbits de consum…

Suposo que en primer lloc, els nostres licors són de bona qualitat, sempre ens hem esforçat a aconseguir matèries primeres de primera qualitat i fabricant els licors com s’han de fabricar, mitjançant destil·lacions, maceracions i envelliments. I per això crec que els nostres clients aprecia els nostres licors. Per altra banda, hem anat fent nous productes segons les tendències i les necessitats dels clients.

2- Paula, tu com aterres a l’empresa, de manera “obligada” per les responsabilitat o per una vocació que neix a força fregar la realitat de l’empresa?

Una mica per responsabilitat familiar però també influí la presència de la empresa des de petita a casa.

3- El 2021 com defineixes el consumidor d’aquestes selectes i històriques begudes? Hi ha prou paladar i tradició per ser optimistes de cara al futur?

El client actual el definiria com aquell que dona importància als productes locals, que és fidel a les tradicions balears. Jo espero que si, sempre hi haurà clients que sabran apreciar la qualitat i la tradició.

4- El turista vosha fet una “aclucada d’ull” i finalment no ha pogut resistir la temptació? Exportau?

Si clar, el turista aprecia moltíssim el nostre productes. Els exportem, també els venem a través de la nostra botiga en línia trescaires.com i de la principal plataforma de venda en línia.

5- Si no haguessis estat entre tanta tradició i “producte nostrat” a què t’haguera agradat dedicar el temps professional?

Hagués seguit enfocada al món empresarial, portant una empresa però pot ser m’hagués decantat per el món de la decoració d’interiors.