ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM, a través d’ABSEDI, proposa formació per als treballadors del sector de l’oci per reduir el consum d’alcohol. La proposta es fa dins el marc de la reunió amb la Plataforma d’Oci de Qualitat i la Conselleria de Salut

El president d’ABSEDI, Pepe Bauzá, ha estat present a la reunió de la Conselleria de Salut i la Plataforma d’Oci de Qualitat on s’ha tractat el tema de com fer front al consum d’alcohol per part dels diferents segments de població, especialment entre els més joves. L’associació de PIMEM ha proposat fer una roda de premsa passades les eleccions per difondre entre el sector totes les iniciatives que ajudin als a les empreses i els seus treballadors a gestionar el tracte amb el client i saber gestionar les situacions en què se pugui preveure un problema derivat d’haver consumit massa alcohol.

El president d’ABSEDI, Pepe Bauzá, assegura que “és molt interessant i important encaminar els nostres negocis a una conscienciació d’un consum responsable”. Per l’associació és necessari forma els treballadors per fomentar el consum responsable ja que a la llarga “no controlar l’aspecte de l’excés de consum d’alcohol és molt perjudicial per la mateixa indústria”.