ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM-Institucional. La Federació celebra que l’acord PSOE-SUMAR contempli incorporar a les pimes en el Diàleg Social espanyol

Després d’analitzar el contingut de l’acord de govern entre PSOE i Sumar, PIMEM celebra que aquest contempli “desenvolupar les regles de representativitat empresarial, especialment les relatives a la major representativitat de les pimes en l’àmbit del diàleg social, la negociació col·lectiva i la participació institucional”.

Des de la patronal mallorquina s’assegura que “aquesta reclamació històrica de les pimes estigui cada vegada més a prop” i recorda que representen el 99,8% del teixit empresarial espanyol, per la qual cosa és imprescindible que siguin presents en els espais de presa de decisions en igualtat de condicions que la resta dels agents socials. Aquesta competència és la que permet el desenvolupament real de la concertació social, i donar veu pròpia a les pimes en la presa de decisions possibilita tenir una aproximació més real de les problemàtiques i necessitats veritables del teixit empresarial.