ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM defensa una reconversió del model turístic dins el Fòrum de la Societat Civil

El parlament de les Illes Balears ha estat el lloc on les diferents entitats del Fòrum de la Societat Civil han defensat un nou model de reconversió turística. Entre aquestes entitats hi ha estat present PIMEM a través del membre del Comitè Miquel Àngel Benito. El document tractat temes tan importants com l’obsolescència del parc hoteler i on els diferents grups han plantejat impulsar una modernització de les edificacions. Els diferents grups també han tractat el tema de la sobreocupació i on el document recull la necessitat de fer una ordenació de l’oferta però amb criteris de decreixement.

El Fòrum també ha tractat la importància de fomentar la transversalitat amb altres línies estratègiques mitjançant l’impuls a altres sectors productius, plans d’actuació i transició ecològica. En aquest sentit l’entitat assegura que les propostes de diversificació es donaran a conèixer pròximament.

Miquel Àngel Benito ha destacat la importància que diferents entitats s’hagin posat d’acord per lliurar aquest document posant de manifest que “el canvi de model és una qüestió transversal i no d’un sector i una manera de pensar”. Sobre el turisme Benito ha assegurat que aquest sector “ha de ser útil per recuperar el territori, ha de ser sostenible, integrat dins la nostra manera de fer i de ser”.

Per més informació es pot accedir a www.forumsocietatcivil.org