ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM inicia campanya de Nadal per a promocionar el producte i l’establiment local

La Federació de la Petita i Mitjana empresa de Mallorca ha iniciat una campanya per a incentivar la compra de productes de Mallorca en establiments de la nostra illa. La comunicació publicitària que es durà a terme durant el mes de desembre es fa sota l’eslògan “LOCAL 100%” on la patronal busca motivar als compradors que facin un pas en favor dels productors de la nostra illa en un any especialment difícil i, que ara més que mai,”es necessita apostar per empreses i marques de Mallorca”.

Les peces creatives compten amb un vídeo que es pot veure en la web de la PIMEM (www.pimem.es) i uns faldons en els mitjans impresos a més d’uns bàners en l’edició digital. Per al president Jordi Mora l’eslògan triat 100% local “vol convidar als compradors a posar en valor l’àmplia varietat de productes que es fan a Mallorca i que poden cobrir perfectament les necessitats de consumidors de diferents edats”. Per a Mora en el fons i, com assenyala la campanya, es tracta que “la roda no s’aturi que és qui mos dóna feina”.

La iniciativa compta amb el finançament del Consell de Mallorca dins del marc de suport al producte local i col·labora amb la PIMEM per a arribar al major nombre de consumidors i empreses de diferents sectors. El conseller de Promoció Econòmica i Producte Local, Jaume Alzamora i el President de PIMEM, Jordi Mora ha coincidit en la seu de la Federació i on tots dos han expressat la necessitat de continuar treballant per a posar en valor la producció que es fa a Mallorca, sigui del sector que sigui.

Aquesta és la direcció per visionar el vídeo.

https://shared-assets.adobe.com/link/4b533efa-63e1-4d3b-5900-c66cc5583619