ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM-Manacor, l’Ajuntament i els comerciants junts amb la posada en marxa de 3 paneres valorades en 2.000€ cada una

PIMEM-Manacor ha presentat juntament amb els comeciants de la ciutat i l’Ajuntament el sorteig de tres paneres valorades amb 2 mil euros cada una. La idea dels impulsors és promocionar productes locals y la compra als establiments de la ciutat. D’aquesta manera la Federació segueix treballant per impulsar al màxim l’economia local després de les dures setmanes de confinament que tant han afectat al teixit comercial.

Son 100 empreses les que han tirat endavant la iniciativa i uns 100 comerços els que han posat les paperetes al servei dels consumidors. Els clients d’aquests 100 establiments adherits rebran una papereta en les compres que facin i el proprer 5 de gener l’Ajuntament publicará a les seves xarxes socials el guanyador així com el segon y el tercer premi. En total hi ha 50.000 papertes a repartir entre els manacorins i manacorines.

El president de PIMEM-Manacor, Mateu Català assegura que “tot suma per fer tornar fer bategar el cor del consum local i sortir de la difícil situació que ens ha provocat la pandèmia i el confinament”.