ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM, part del jurat a la Nit del Turisme

PIMEM ha format part del jurat a la Nit del Turisme celebrada a Formentera. En representació de la Federació i com a membre del jurat hi ha estat el president de la patronal Jordi Mora. Per Mora la gala va servir per “donar visibilitat i reconèixer a totes el sacrifici de moltes empreses que han passat per una temporada molt complicada i difícil”.
La PIMEM ha destacat la importància que va agafant totes les iniciatives lligades a la responsabilitat social corporativa per part de moltes empreses i això és un signe inequívoc de la implicació dels empresaris amb el canvi de model. Per Mora “cal avançar amb la qualitat i no quedar estancats amb la quantitat, només així avançarem cap a una oferta més sostenible i que pugui garantir un millor futur econòmic”.

PREMIS

Divulgación e investigación en la pandemia l Daniel Ruiz Aguilera, profesor de la UIB

Mejor iniciativa de responsabilidad social l Galería Hauser & Wirth y a los voluntarios de I’Illa del Rei

Mejor iniciativa de turismo sostenible l Jardins d’Alfàbia

Dedicación profesional en turismo l Jaume Nebot Rey (a título póstumo)
l Antonio Copete (UGT)

Experiencia turística l La Ruta de los Faros de Formentera

Igualdad de género l Al festival Cranc Illa de Menorca

Apoyo empresarial en la pandemia l Al hotel W Ibiza

Menciones honoríficas l A los empresarios de los grupos Meliá, Pabisa, Set Hotels, Playa Sol, Azuline Hotels e Insotel l Embajada del Reino Unido en España y al consulado británico, por su trabajo a la hora de mantener la conectividad entre Balears y el Reino Unido