ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM reivindica el REB davant la plana major del PP estatal

Una reunió entre diferents agents socials el Partit Popular ha servit a la Federació per reivindicar 4 aspectes fonamentals per ajudar a les pimes i autònoms de Balears.

El president Jordi Moran ha demanat al partit conservador un esforç perquè el REB sigui una realitat com més aviat millor per tot el que implica a l’hora d’ajudar als empresaris de Balears.

Un segon aspecte que ha exposat Mora ha estat la visió que té PIMEM de la Reforma Laboral i on ha donat detalls d’allò en què s’està d’acord i el que és necessari canviar.

Un tercer punt han estat els fons Next Generation. La Federació ha transmès al PP, tant autonòmic com nacional, la preocupació perquè els recursos econòmics no estan arribant a les pimes i als autònoms i, que per tant, s’ha de refer la manera de fer les convocatòries perquè els empresaris puguin obtar als doblers que destina la UE.

Finalment, Jordi Mora ha recordat al partit que presideix Pablo Casado a Madrid i Margalida Prohens a Palma que la seva formació va prometre el 2012 tornar a aplicar l’IVA reduït al sector de les perruqueries i que, fins el dia d’avui, no s’ha complit amb tots els perjudicis que això està ocasionant al sector.