ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM s’adhereix a l’Observatori per la Transparència i l’Ètica Pública.

Jordi Mora: “L’ètica empresarial ha de ser un compromís de gestió, transformació i progrés no només econòmic sino també social”.

La Sala d’Actes del Parlament balear ha acollit aquest divendres l’acte de constitució de l’Observatori Ciutadà contra el Frau i la Corrupció, un nou espai “per a afavorir la participació activa de la ciutadania a favor de la transparència”.

Així ho ha definit el director de l’Oficina Anticorrupció de Balears, Jaume Far, durant la reunió constitutiva d’aquest nou observatori. “Els ciutadans són fonamentals en la lluita contra la corrupció”, ha destacat Far durant la seva intervenció.

Un total de sis entitats s’han sumat al conveni marc que s’ha signat aquest divendres, que està obert a qualsevol entitat sense ànim de lucre que vulgui lluitar a favor de la transparència.

Fundació Iniciatives del Mediterrani, Fundació Ateneu Pere Mascaró, Federació d’Associacions de Veïns de Palma, l’Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA), la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (Pimem) i l’Associació Filosòfica de Balears (AFIB) són les organitzacions que han signat aquest divendres el conveni.