ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM tanca la seva assemblea ordinària amb les comptes sanejades i augment de socis

PIMEM ha tancat la seva assemblea ordinària sense cap novetat a destacar i on s’ha informat als associats de la situació actual de la Federació. La patronal ha comunicat que actualment l’entitat va complint els objectius que se va marcant i així conformar una entitat més forta, més representativa i més adaptada als nous temps i, segons paraules del seu actual president Jordi Mora.

Mora també ha destacat la bona salut de la Federació al presentar unes comptes sanejades i un augment del 10% del nombre de socis respecte a la darrera assemblea- Mora ha assegurat que “seguim posant els fonaments necessaris per poder representar, defensar i servir a totes les  pimes que ho necessitin siguin del sector que siguin”.

Per la seva part l’actual gerent, Gustavo de Vicente, ha explicat que la Federació s’ha marca com un dels objectius més importants donar serveis de formació i ajudar a les empreses en la seva transformació digital. De Vicente ha assegurat que “tant l’adquisició de coneixements de manera constant com l’aposta empresarial per l’economia digital no és el futur, és un present cada dia més determinant per la supervivència de moltes pimes”.

A la Junta també hi ha assistit la vicepresidenta de CONPYMES, María José Landaburu, qui ha explicat als mebres d’aquest organ sobre el nou projecte de patronal a nivell nacional. També hi ha intervingut Rafel Ballester, president del CES, qui ha presentat el dictamen Horitzó 2030 i Miquel Company qui ha donat detalls de la gestió dels fosn europeus.

L’assemblea ha comptat amb un centenar de socis que enmig d’un fort protocol de seguretat han pogut intercanviar opinions sobre l’actualitat empresarial i com la pandèmia ha anat afectant a diferents sectors. L’assemblea ha acabat amb un sopar a Ses Cases de Sa Font Seca.