Pimes amb Elles per Elles

Una inciativa de PIMEM i IBDona

CAMPANYA “LES PIMES, AMB ELLES PER ELLES”

PIMEM inicia la campanya “Les pimes, amb elles i per elles” es tracta d’una iniciativa de PIMEM amb el suport de Ibdona i que té com a objectiu fomentar la contractació de les dones víctimes de violència masclista dins el món laboral.

Si estàs cercant treballadores per a la teva empresa, posa’t en contacte amb la nostra oficina al telèfon 971206614, pimem@pimem.es o whatsapp 656956390 i t’explicarem com pot accedir la teva empresa a la xarxa SoibDona.

d

Objectius principals del projecte:

  1. Visibilitzar i donar consciència a la societat balear de la realitat en la que viuen les dones víctimes de violència masclista.
  2. Afavorir la contractació de les usuàries del servei SOIB Dona dins el món laboral.
  3. Es tracta d’una iniciativa per a empoderar econòmicament a les dones víctimes de violència masclista amb llocs de treball que s’adapten al seu perfil professional i interessos.
  4. Augmentar l’estadística de contractació de les usuàries de la xarxa SOIB Dona.

d

d

Vols donar suport a aquesta iniciativa?

Pots fer-ho de dues maneres:

  1. Si cerques personal, contactant amb nosaltres i t’explicarem el funcionament del servei SoibDona. Pots CUMPLIMENTAR entrant AQUI la fitxa de descripció del lloc de feina
  2. Visibilitzant la campanya. Contacte amb nosaltres i et facilitarem material gràfic per a la teva empresa (ferratines, díptics, pòsters) perquè puguis ajudar a donar consciència de la necessitat d’empoderar les dones víctimes de violència masclista.

Aquest projecte és finançat amb fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, del Ministeri d’Igualtat i de l’Institut Balear de la Dona.

FORMULARI

FORMULARI DE CONTACTE: