ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Rafel Rubio Vicepresident de GREPELS: “La formació en perruqueria és bàsica”

Tècniques i tendències en el món del color. Aquest podria ser el nom del darrer curs que ha fet l’associació de perruquers de PIMEM, GREPELS. El seu vicepresient, Rafel Rubio ha assegurat que “els professionals del sector s’han de reafirmar amb el que estan fent i a la vegada hem de seguir investigant perquè no cada producte actua igual en cada client i d’aquí la importància de cursos com aquest”. El curs, que es du a terme al dilluns 15, cerca dotar als professionals de més i millors tècniques per personalitzar el treball de cada perruquer i d’aquesta manera actualitzar al màxim el coneixements de tècniques i tendències.

El professor encarregat d’impartir la formació és el valencià Dani Massip que mitjançant 5 models s’han dut a terme tota una varietat de treballs comercials que tant les perruqueres com els perruquers s’ho troben al dia a dia.

Ser competitius.

Rubio ha assegurat que “abans en el món de la perruqueria tot valia però ara hi ha dos tipus de serveis ben diferenciats; aquells que tenen una oferta basada en el preu i aquells que ofereixen un servei personalitzat i diferenciat”. GREPELS assegura que en cas d’apostar per la segona oferta es fa indispensable la formació precisa ja que en el fons del que es tracta és de productes químics que demanen de coneixements profunds.