ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Segona convocatòria del programa d’incentius a projectes singulars en mobilitat elèctrica

Us informam que el Ministeri de Transició Ecològica i el  Repte Demogràfic, a través de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) ha publicat la segona convocatòria del programa d’incentius a projectes singulars en mobilitat elèctrica (MOVES Projectes Singulars II), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Import: 264.000.000 euros

Objecte: projectes innovadors relacionats amb la utilització del vehicle elèctric i de pila de combustible que aconsegueixin una reducció del consum d’energia final, d’acord amb l’article 2.3 i l’annex I de les bases reguladores.

Beneficiaris: tot tipus d’empreses amb personalitat propia; universitats i centres privats d’investigació i desenvolupament, amb personalitat jurídica propia; consorcis i agrupacions empresarials amb o sense personalitat jurídica propia; el sector públic institucional i les entitats de dret privat vinculades o depenents de les Administracions Publiques i les universitats públiques i els seus centres adscrits amb personalitat jurídica pròpia. 

Termini de presentació de sol·licituds: des del dia 3 d’octubre a les 9:00 hores fins el dia 3 de novembre a les 14:00 hores de 2022.

Informació sobre la convocatòria:  

Programa de ayudas MOVES Proyectos Singulares II (Segunda Convocatoria) (idae.gob.es)