ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

SOCIS EN MOVIMENT. Abbacino aposta pels complements de platja

Dins la secció “Socis i sòcies en moviment” PIMEM vol donar visibilitat als empresaris i empresàries que tenen productes a mostrar no només a la resta dels membres de la Federació sinó a tots els seguidors de les xarxes socials de la patronal. En aquest cas Abbacino mos ha fet un breu tast de les seves darreres creacions i, com no podia ser d’una altra manera, li donam espai per comunicar les seves darreres novetats.

Torna un estiu normal i les empreses mallorquines aprofiten la cojuntura favorable per presentar i vendre els seus productes. No només de serveis turístics viu Mallorca sino també de creativitat, disseny i producció industrial.

És el cas d’Abbacino que segons el seu gerent, Sebastià Vadell “han vist una gran oportunitat en els productes de platja i sobretot després de dos anys de pandèmia on tot s’havia aturat i que ara ha tornat amb més força que mai”.

L’empresa petrera ha presentat tot un seguit de productes on destaquen les bosses de ràfia de platja, els kimonos amb estampats molt atrevits i que donen mota força al producte, segons Vadell. La novestat d’Abbacino són les noves sandàlies de platja. És la primera vegada que aquest soci de PIMEM fa una aposta per aquest producte.

Si voleu conèixer més sobre la proposta d’aquesta empresa de Petra i sòcia de PIMEM: https://abbacino.es/es/