ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

SOCIS EN MOVIMENT. L’alegància de Pedro Monge a carrer Colom de Palma

Aquestes noves espardenyes combinen pell i ante i són un pas més en la nostra cerca de la comoditat.
Una petita cunya de 3 cm, la mesura més adequada per a una bona trepitjada i la curvatura de l’esquena, fa d’aquest model el més idoni per a les dones que cerquen el màxim comfort.

L’ estudi i taller es troben a Mallorca, on la tradició del calçat data de l’Edat mitjana. Des d’aquí es desenvolupen els productes conjuminant l’herència d’una manufactura centenària amb el disseny contemporani, mitjançant l’ús dels millors materials i partint d’una visió internacional quant a estil.

Totes les sabates MONGE estan elaborats artesanalment, en una illa on moltes famílies continuen vivint avui de la manufactura del calçat, cuidant i acaronant la producció, deixant que la sabata maduri en la forma el temps necessari per a regalar una experiència difícil d’aconseguir amb altres sistemes de fabricació.

Un d’aquests tallers es dedica a fer realitat les sabates MONGE, utilitzant pells de màxima qualitat i soles de cuir i cardi natural. Seguint la tradició del treball de la pell a Mallorca, però incorporant un disseny rejovenit i internacional, pensat per a “style conscious”.