ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Socis en Moviment. L’empresa porrerenca Agromart obri avui la seva 25ena botiga

Agromart, l’empresa porrerenca de producció i venda de fruita i hortalissa, continua creixent i aquest dimecres, 3 de juliol, obrirà les portes d’una nova botiga al carrer d’Aragó, a Palma. Amb aquesta, ja en seran 25 en actiu arreu de la geografia mallorquina, la setena a la ciutat palmesana. D’ençà de la primera obertura d’una botiga Agromart, ara fa 13 anys, l’empresa sempre ha apostat per la producció pròpia. L’any 2023, a les 140 hectàrees de cultiu ubicades entre Porreres i Felanitx, es varen sembrar més de 40 varietats diferents de fruita i hortalissa. En conjunt, 400.000 plantes que varen revertir en una producció final dins botiga de 2.000 tones de producte fresc i de qualitat.

A més, l’aposta dels darrers anys és clara: cada vegada hi ha més extensió de cultiu certificat en ecològic i sembres de varietats locals, com ara la carabassa, la carxofa negra, el melicotó, la figa o l’albercoc.

Com és habitual en els dies d’inauguració, els quatre socis fundadors de l’empresa i que donen nom a la marca, els germans Miquel, Apol·lònia i Rafel Figuera i Tomeu Lliteres, oferiran un refrigeri de productes de quilòmetre zero als visitants i primers clients.

La intenció a curt termini d’Agromart és establir-se també a la barriada de Gènova i a Llucmajor, arribant a les 27 botigues de fruita, verdura, formatges, vins i molts altres productes de temporada i gourmet.