ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Socis en Moviment. Olíric, l’oli que segueix recollint premis internacionals, ja competeix amb els millors del món. Miquel Coll, productor: “Aquests reconeixements són una empenta als productes ecològics”

El dissabte 15 de juny es va celebrar la cerimònia d’entrega de premis del concurs internacional EVO-IOOC a la ciutat de Palmi (Calàbria). A la cerimònia s’ha fet entrega de les medalles d’or ja anunciades pels arbequina i koroneiki i, a més, s’han desvelat els guanyadors de les categories principals del concurs.

L’oli monovarietal d’arbequina den Miquel Coll estava nominat a les categories Best Of Country Spain (millor oli d’Espanya dels presentats al concurs a més d’altres 4 olis espanyols) i també a la categoria de Best Monovarietal on també estava nominat l’arbequina juntament amb altres 6 olis de diferents països.

Finalment Olíric ha resultat guanyador de la categoria Best Of Country Spain per davant d’olis tan prestigiosos i premiats internacionalment com Almazara de la Subbetica o Oro Bailen. És important destacar que els olis nominats a les categories principals tenien puntuacions >95 punts, pel que estam parlant d’olis de molt alta qualitat.

Aquest fet, per Olíric és una fita molt important perquè fa possible competir directament amb els olis més prestigiosos i importants de tot el món, tot i la joventut dins el sector.

Miquel Coll ha assegurat que “suposa una gran alegria per noltros i ens anima a seguir amb aquesta línia de feina, apostant per l’elaboració d’olis ecològics de màxima qualitat. També pensam que aquests reconeixements són una empenta pel producte ecològic local i posa de relleu que a Mallorca també feim producte ecològic de molta qualitat”.