ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Socis en moviment. Gaspar Morey, nou president d’Illescena: “El govern ha fet bé de crear l’IICIB però a la vegada s’equivocà negant-li recursos humans i d’infraestructura”

El nou president d’Ilescena, Gaspar Morey, ha assegurat al departament de comunicació de PIMEM que “l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears és una moneda amb dues cares”. En la vessant positiva hi ha el fet d’haver-ho creat però en la vessant negativa no havent-lo dotat de recursos. Per Morell “simplement no funciona”. Sí bé és cert que hi ha gent que li ha anat bé Morell recorda que s’han obert convocatòries, concedir-les i després no tenir el pressupost necessari cosa que obligava a la companyia a fer ella mateixa la despesa.

Pel nou president d’Illescena hi hagut un altre gran fracàs del Govern: Es carregà el TalentIB. Aquest organisme és una mena de circuit Inter-Illes que permetia laa contractació d’espectacles o concerts de companyies d’altres illes. El resultat directe, segons Morey, és que quasi ha desaparegut la circulació d’artistes entre illes.