ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Tomeu Arbona, Fornet de Sa Soca: “La tradició per noltros és innovació”

Un betlem reivindicatiu ha estat objecte d’interés dels mitjans de comunicació de Palma. Des de PIMEM hem volgut compartir amb els socis els motius que han duit a nen Tomeu Arbona des Fornet de Sa Soca a fer un betlem amb figuretes de fang i on els oficis de la nostra illa són els vertaders protagonistes. Segons el nostre soci se fet aquest betlem pensant amb el petit comerç, reinvidicant el seu paper i, aprofitant la ubicació de Can Corbella, no s’ha deixat passar l’oportunitat de recordar com és d’important donar suport al producte mallorquí. Arbona ens ha assegurat que es va arribar a un acord amb Carme Garcia de Carxa, artesana especialitzada en fer aquest tipus de figuretes.

Un bon Nadal pel que fa a vendes.

Hem aprofitat per demanar-li com han anat les vendes aquest Nadal i Arbona ens ha dit que s’han superat les expectatives que tenien pel que fa a vendes. L’empresari s’ha mostrat molt agraït pel suport que ha rebut de la gent i assegura que part de l’èxit ve de la bona feina feta a l’hora de comunicar totes les innovacions gastronòmiques que van incorporant a la seva ja més que extensa oferta. “Hem ajuntat la manera de fer que és autèntica amb una manera molt clara de comunicar que fem i com ho fem, tecnologia i tradició”.

Innovadors de la tradició. “Tortada Real” i ” Quarto embetumat” els dolços més demanats.

Tomeu Arbona ens ha explicat que s’han recuperat moltes receptes i la gent ha anat reconeixent aquests nous productes, alguns d’ells a tendes i forna històrics de Palma. “Treballam molt en el context, en explicar d’on venen als dolços, treballam també em presentar les coses amb molta cura”.