ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Torna la campanya Bons Illes Balears. Si ets un comerç, apunta’t a la sessió informativa online

Què és?

Bons Illes Balears és una campanya bons de descompte impulsada per la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern de les Illes Balears amb l’objectiu de fomentar el consum al comerç local. S’ofereix als clients un descompte de 15 euros per cada compra que realitzin superior als 30 euros. Així, qui accedeixi a un establiment adherit al programa #bonsillesbalears tindrà dret a bescanviar un bo per cada 30 euros de compra, amb un màxim de 4 bons per persona. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Què es pot comprar amb els Bons Illes Balears?

Bons Illes Balears pot usar-se als establiments dedicats al comerç al detall de tota mena de productes (inclosos alimentació), sabateries, drogueries, perfumeries, mobiliari, ferreteries, electrodomèstics, bricolatge, equipament de la llar, jogueteries, floristeries, entre d’altres. A més, també es podrà fer ús dels bons a perruqueries i centres d’estètica.

Quan es poden usar?

Els Bons Illes Balears es poden començar a usar a partir del 4 d’octubre i es podran bescanviar fins al 31 de desembre de 2022. 

Sessions informatives

Si ets un comerç, apunta’t a la sessió informativa online i t’explicaran com donar-te d’alta al programa.

Dimecres 24 d’agost 9:30https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_OTGLsEAdSUK0kXuLgWEI6w

Dimecres 7 de setembre 9:30: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_p63Eby5-R6SNP5PMv5Aj2A

Més info